Porodicu Šaulić zadesila još jedna VELIKA TRAGEDIJA, umro najstariji brat kralja narodne muzike

Šaban Šaulić poginuo je u saobraćajnoj nesreći 17. februara, a nakon nekoliko dana preminuo je njegov brat, takođe pjevač, Muradif Demirović.

Hasan Dudić otkrio je da je i on teško podneo smrt Šabana Šaulića, a da je nakon vijesti da mu je i drugi rođak preminuo završio u bolnici.

Kako Dudić navodi, pjevač Muradif Demirović nije mogao da podnese pogibiju kralja narodne muzike i činjenicu da nije mogao da ode na sahranu da se oprosti.

"U bolinici sam, pozlilo mi je od šoka i od stresa. Loše mi je, srce, glava, kičma, reuma i tuga. Moja četiri brata su umrla, ja ne znam kako to da podnesem, velika bol je zadesila porodicu. Najstariji brat Muradif Demirović je prvi od nas počeo da pjeva, on je umro od tuge za Šabanom. Bio je dugo bolestan i nije mogao na noge, imao je problem sa plućima. Pao je u tešku depresiju, teško mu je bilo baš i nije mogao da preboli što mu je brat preminuo. Sekirao se danima što nije mogao da ode Šabanu na sahranu, pričao je: "Srce će mi pući od tuge". Tako je i bilo, u nedelju je umro", ispričao je Hasan.

 

Dodaj komentar

Restricted HTML

  • Možete poravnati slike (data-align="center"), kao i video zapise, citate, itd.
  • Možete staviti naslov slike (data-caption="Text"), kao i video zapisa, citata, itd.