Provozajte bebu u novim Mercedes-Benz kolicima

Njemački proizvođač kolica za bebe, Hartan, udružio je snage sa slavnim proizvođačem automobila, Mercedes Benz, kako bi kreirali luksuzna kolica za bebe.

Kolica Avantgarde kako im naziv glasi su napravljena za sve roditelje koji u velikom stilu žele da voze i svoju novorođenčad.

Bez obzira na to, kolica su ergonomska, sadrže lagane komponente i takođe su ekološki prihvatljiva.

Veoma važne karakteristike za novorođenčad su i  te da kolica imaju lake komponente, kao što je aluminijumski okvir od 8,9kg i 4,1kg GTX sjedište.

Transporter posjeduje gume sa vazdušnim komorama Solight Ecco i nešto što će ljubitelji C-klase odmah primijetiti: crno - srebrne obojene AMG petokrake felne.

Funkcija održivosti je u tome što kolica ne sadrže plastifikatore ili PAH. Postoji teleskopski rukohvat, kočnica za parkiranje, podnožje podesivo po visini i opcija za okretanje postavljenog sjedišta za 180 stepeni.

Plus, kolica su super sigurna budući da nose pečat Njemačkog udruženja za tehničku inspekciju (TÜV).

Slično kao i na drugim brendiranim kolicima i na ovim kolicima postoji glasno brendiranje, tri zvjezdice Mercedes-Benz na sjedištu, Mercedes znak na ramu kolica kao i na točkovima, prenosi luxlife.rs

Uz kolica dobijate i  nosiljku za bebe i dodatni pribor kao što su suncobran, štitnik protiv vjetra za sjedište, kišna kabanica, i slot za držanje mobilnih telefona, ključeva i novčanika za roditelje.

 

Dodaj komentar

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.