Naslovnica Nekategorisano RAT KLANOVA U CRNOGORSKOM ZATVORU: Kavčani vrelim uljem spržili nesuđenog Veljinog ubicu

RAT KLANOVA U CRNOGORSKOM ZATVORU: Kavčani vrelim uljem spržili nesuđenog Veljinog ubicu

Pripadnici 'kavačkog klana' spržili su vrelim uljem noge 'škaljarca' R.K. u zatvoru u 'Spuž'.

0

Petorica pripadnika ‘kavačkog klana’ su početkom jula u istom zatvoru u Podgorici vrelim uljem polili ‘škaljarca’ Janka Vukadinovića, a ista sudbina je prije dva dana zadesila još jednog “škaljarca”, R. K.

Zbog ovog (ne)djela su kažnjeni samicom. Kako su prenijeli crnogorski mediji, ‘kavčani’ su prekjuče iskoristili priliku kada je R. K. u pratnji stražara prolazio pored njihove ćelije.

“U tom trenutku neko od pritvorenika je kroz otvor na metalnim vratima ćelije prosuo vrelo ulje na noge R. K. Srećom, on nije teže povrijeđen, a istraga bi trebalo da utvrdi kako su pritvorenici došli do vrelog ulja. Inače, R. K. je iza rešetaka zbog sumnje da je dilovao narkotike za ‘škaljarski klan””, prenijeli su tamošnji mediji i dodali da se slična situacija desila i Janku Vukadinoviću.

“Pritvorenici su tada polomili otvor na vratima ćelije i to prikrili od stražara. Kada su čuvari sprovodili Vukadinovića u šetnju, ‘kavčani’ su kroz otvor na vratima prosuli vrelo ulje na njega. Vukadinović je tom prilikom zadobio teške opekotine nogu”, podsjećaju.

Exit mobile version