RONALDOVA GEORGINA RASPAMETILA FANOVE FOTKOM U BIKINIJU

Georgina Rodriguez na Instagramu je objavila fotografiju koja joj je u samo sat vremena donijela više od 500 hiljada lajkova.

Riječ je fotografiji na kojoj pozira u bijelom kupaćem kostimu, a pokazavši svoju zategnutu figuru, Georgina je primila mnogobrojne komplimente obožavatelja. "Ko se već ne bi radovao ljetu?" napisala je zaručnica Cristiana Ronalda u opisu i pokrenula lavinu komentara svojih pratitelja.

- Prekrasna si", "Uvijek besprijekorna", "Niko nije ljepši od nje", pisali su joj obožavatelji. 25-godišnja manekenka na Instagramu se često pohvali fotografijama s treninga iz teretane, čime jasno daje do znanja da joj je stalo do izgleda te da za rezultate koje je ponovno pokazala vrlo naporno radi.Tako je prije nekoliko dana objavila fotografiju iz teretane na kojoj sjedi na podu u "špagi" čime je pokazala koliko je fleksibilna te kakvu kondiciju održava unatoč tome što je rodila dvoje djece. Također, Georgina nerijetko vježba u društvu djece kako bi posvetila vrijeme i sebi i njima sa zadovoljstvom.

Dodaj komentar

Restricted HTML

  • Možete poravnati slike (data-align="center"), kao i video zapise, citate, itd.
  • Možete staviti naslov slike (data-caption="Text"), kao i video zapisa, citata, itd.