Sergeju Trifunoviću pozlilo nasred scene, iznijeli ga na nosilima

Sergej Trifunović zadržan je u bolnici nakon što je glumcu pozlilo na sceni. On je prevezen vozilom Hitne pomoći u Institut za kardio-vaskularne bolesti gdje se sada nalazi

Glumcu je pozlilo samo nekoliko minuta nakon početka predstave "Voz" koja je trebala biti izvedena u Pozorištu mladih u Novom Sadu.

Sve je počelo uobičajeno, puna sala, glumci Sergej Trifunović i Voja Brajović na sceni, a onda nakon pet minuta odlaze jedan za drugim sa scene i dugo se ne vraćaju.

 

Kad je krenulo komešanje, na scenu je ponovo izašao Sergej i izjavio da je pokušao da igra, ali da ne uspijeva jer se ne osjeća dobro i da moli publiku za razumijevanje, te da mora da otkaže večerašnju predstavu.

Novosadska publika ga je ispratila aplauzom, a jedan dio publike je ostao da sjedi na svojim sedištima u nadi da se radi o nekom pozorišnom triku, prenose novosadski mediji.

Ipak, ubrzo je svima postalo jasno da je predstava zaista otkazana, a naročito nakon sirene hitne pomoći koja je došla na poziv, pa je glumac na nosilima iznesen u vozilo.

Prema nezvaničnim saznanjima, glumac Sergej Trifunović pušten je kući sinoć, nakon što su ga ljekari detaljno pregledali i uradili sve neophodne analize. 

Kako nezvanično saznajemo, Trifunoviću je pozlilo, najvjerovatnije, zbog stresa.

 

Dodaj komentar

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.