SIN SE ODREKAO KRISTIJANA GOLUBOVIĆA: Sramota ga šta radi s Kristinom u “Zadruzi”

Lazar Đukić, sin Kristijana Golubovića navodno je ogorčen zbog ponašanja svog oca u rijalitiju "Zadruga".

0

Lazar ne želi da komentariše Kristijanove postupke, on uopšte ne govori o ocu:

– Lazar vodi normalan život i ne voli da ga povezuju s ocem. Sa Kristijanom je imao drugarski odnos, ali bez neke pretjerane bliskosti. Mnogo je manje bio s njim nego što je trebalo, ali drugačije nije moglo, jer je trećinu Lazarovog života Kristijan proveo u zatvoru. Sigurno mu je otac mnogo nedostajao, ali Lazar se trenutno stidi onoga što vidi u rijalitiju. 

Ma on to i ne želi da gleda, a ni da sluša priče. Misli da je baš blam da čovjek u njegovim godinama provodi vrijeme s djevojčicom koja kćerka može da mu bude, 30 godina je stariji od nje. Pa Kristina od koje se Kristijan ne odvaja je mlađa od Lazara četiri godine, pa sramota je – ističe izvor za srbijanske medije blizak Goluboviću.

Lazar nikad nije isticao da je Kristijanov sin, niti je na taj načun želio da se promoviše. Tek kada je napunio 20 godina Kristijan ga je priznao. Kako je Golubović tada objasnio, zbog Lazarove sigurnosti nije smio to da učini ranije. Nakon što je Kristijan po izlasku iz “Zadruge” uhapšen, Lazar se nije pojavljivao u medijima, ali slike sa ocem uprkos svemu nije skinuo sa društvenih mreža.

Reklama