ŠKALJARCI SPREMAJU OSVETU VELJINOJ EKIPI: Ubistvo Vukićevića bila je kap koja je prelila čašu

Ekipa iz kotorskog naselja Škaljari ne namjerava da dopusti da njeni sljedbenici "padaju" kao šahovske figure na tabli, pa ima jasan stav: u zatvoru ili van njega, Belivuk i njegovi saradnici više neće prolivati krv "škaljaraca".

0

Vijest da su Lazara Vukićevića (31), navijača Crvene zvezde i navodnog člana škaljarskog klana, brutalno mučili, a potom ubili pripadnici grupe Veljka Belivuka, ozbiljno je razbjesnela “škaljarce”, koji su, prema saznanjima, potegli sve veze kako bi saznali da li je ta informacija tačna.

Ukoliko se ispostavi da jeste, ovaj crnogorski klan bi svim raspoloživim silama mogao da krene u osvetu saradnicima Velje Nevolje koji su na slobodi.

Ritopek, štek, Velja Nevolja

Prema objavljenim informacijama, policija je u vikendici u Ritopeku, koju je za gnusne i izopačene zločine koristila ekipa Veljka Belivuka, nedavno pronašla nove dokaze, među kojim su, navodno, i tragovi krvi Lazara Vukićevića, koji je 16. oktobra prošle godine nestao bez traga na Banovom brdu u Beogradu.

Kada je u javnosti isplivao podatak da su Velja i njegovi saradnici Vukićeviću najprije odsjekli jezik, a zatim ga ubili, članovi škaljarskog klana navodno su odlučili da stave tačku na njihove zločine, od kojih su neki, sumnja se, počinjeni i po nalogu suparničkog, kavačkog klana, čiji je prvi čovek u Srbiji bio upravo Belivuk.

– Ogranak “škaljaraca” u Beogradu, ali i ostali u Crnoj Gori ne namjeravaju da dopuste da njihovi sljedbenici padaju kao šahovske figure na tabli. Ne zanimaju ih Veljine žrtve koje nisu bile deo njihove organizacije, ali imaju jasan stav: u zatvoru ili van njega, Belivuk i njegovi saradnici više neće prolivati krv “škaljaraca” – navodi izvor.

Veljko Belivuk, Lazar Vukićević

Kako izvor dodaje ovaj crnogorski klan već radi na otkrivanju dokaza koji će uperiti prstom u Veljka Belivuka, nakon čega će, sumnja se, uslijediti osveta.

– Navodno, vođe su već angažovale ljude koji provjeravaju da li iza ubistva Vukićevića zaista stoji Velja Nevolja. Ako odgovor bude potvrdan, nije isključeno da će “škaljarci” krenuti na Belivukove saradnike koji su na slobodi. Vukićević je, očigledno, bio kap koja je prelila čašu – dodaje sagovornik.

Kako smo objavili, tragovi krvi Lazara Vukićevića pronađeni su na podovima, zidovima i namještaju u vikendici u Ritopeku. Sumnja se da su mu najprije odsjekli jezik jer je po gradu, navodno, pričao da je Veljko Belivuk “običan konobar”, kao i da “neće da radi ono što mu konobar kaže”.

Reklama