Skoro mu propalo vjenčanje zbog neobične fizičke osobine

Muškarac po imenu David iz Velike Britanije jedina je osoba u cijeloj zemlji koja nosi veličinu cipela 52, zbog čega je dobio nadimak "Sideshow Bob" po popularnom liku iz crtića The Simpson koji ima velika stopala.

Ipak, Davidu je njegov neobično velik broj obuće stvorio veliki problem. Prilikom gostovanja u emisiji The Jeremy Kyle Show, priznao je kako ne može pronaći cipele za vjenčanje, zbog čega ih mora naručiti posebno, što će ga koštati čak 2000 funti, odnosno oko 4.500 KM - gotovo jednako koliko će i njegova buduća supruga Annie izdvojiti za vjenčanicu.

a

Taj trošak uvelike mijenja njihove planove, a David je istaknuo kako već godinama nosi isti par tenisica jer mu je velik problem pribaviti nove zbog njihove cijene. Također, njegova zaručnica je istaknula kako ga ljudi često nazivaju pogrdnim imenima zbog veličine stopala što je znatno utjecalo na njegovo samopouzdanje.

Na kraju emisije, voditelj je Davida iznenadio parom cipela izrađenih za njega te mu omogućio da svoju odabranicu konačno odvede pred oltar.

 

Dodaj komentar

Restricted HTML

  • Možete poravnati slike (data-align="center"), kao i video zapise, citate, itd.
  • Možete staviti naslov slike (data-caption="Text"), kao i video zapisa, citata, itd.