Naslovnica Blic TV Slavna glumica Anne Heche u kritičnom stanju: Izgorjela kuća u koju je...

Slavna glumica Anne Heche u kritičnom stanju: Izgorjela kuća u koju je udarila svojim autom

Glumica Anne Heche (53) zadobila je teške opekotine nakon što se automobilom zabila u kuću u četvrti Mar Vista u zapadnom dijelu Los Angelesa.

0

Automobil se zapalio, a požar je ubrzo zahvatio i ukrasno grmlje kroz koje je projurila te građevinu u koju je udarila. Iako još uvijek nema službene potvrde da je Heche doista bila za upravljačem automobila, dužnosnici su potvrdili da je plavi Mini Cooper registriran na nju.

Medijskim ekipama koje su stigle na mjestu nesreće neslužbeno je potvrđeno da je auto vozila Heche te da je prevezena u bolnicu.

Vatrogasna jedinica Los Angelesa (LAFD) saopćila je da je nesreća izazvala  “teški požar” u kući, dodajući da je vozačica prevezena u obližnju bolnicu u kritičnom stanju. 

Priča je puna čudnih detalja. TMZ je ekspresno iskopao snimku koja, tvrde, prikazuje Hechein auto kako juri niz mirnu ulicu u Mar Visti. Došli su i do fotografija na kojima se vidi da se prije nesreće, nekoliko ulica dalje, zabila u garažu jednog stambenog kompleksa. Prenose kako su joj stanari željeli pomoći da izađe iz auta no ona je krenula u rikverc i odjurila.

Tada je snimljena i fotografija na kojoj se vidi i “sumnjiva” boca crvenog čepa u držaču za čaše za koju se pretpostavlja da je boca alkoholnog pića. Ubrzo nakon toga Heche se zabila u kuću u blizini, auto je planuo, a zatim i kuća u kojoj, srećom, nitko nije stradao.

Heche je navodno intubirana, ali se očekuje da će preživjeti, tvrdi TMZ.

Snimka Sky5 prikazuje da je Heche izgledala pri svijesti i komunicirala s vatrogascima dok su je na nosilima stavljali u vozilo hitne pomoći.

LAFD je odgovorio na poziv oko 10.56 sati, pri čemu su 59 vatrogasaca trebali oko 65 minuta da ugase plamen i izvuku vozačicu, navodi se u priopćenju.

“Ovdje smo doista imali višestruki incident”, rekao je kapetan LAFD-a Erik Scott za KTLA. “Imali smo značajan sudar, imali smo zaglavljenje žene unutra, imali smo automobil koji se zapalio, a onda smo imali kuću u kojoj je došlo do velikog požara.”

Svjedoci su rekli za TMZ da se Heche prvo zabila u garažu stambenog kompleksa prije nego što je krenula u rikverc i pojurila, udarivši u obližnju kuću ubrzo nakon toga.

Vozeći se Preston Wayom, jednosmjernom ulicom, Heche je navodno prošla znak “stop” na raskrsnici Walgrove i prošla kroz veliko grmlje prije nego što je automobil udario u kuću.

Gotovo 60 vatrogasaca stiglo je na mjesto nesreće, a požar koji je zahvatio kuću ugasili su nakon sat vremena.Iz vatrogasne postrojbe Los Angelesa izjavili su da je nesreća izazvala “strukturalna oštećenja” i “jak požar” na kući.

Exit mobile version