Slika koja vas najviše privlači otkriva kakvi ste u krevetu

Zračite li jakom seksualnom energijom, mirni ste ili pomalo tajanstveni? Ili ste ipak nepopravljivi romantičar?

0

Slika koja vas najviše privlači otkriva kakva ste vrsta u krevetu.

Izaberite jednu od ponuđene četiri fotografije, onu koja vas je odmah najviše privukla.

To otkriva neke stvari o vašoj osobnosti.

1. Mirni

Imate sposobnost djelovati umirujuće na ljude oko sebe. Povjerenje i vjernost su vam izuzetno važne karakteristike kod partnera. Također, vama treba malo više vremena da se naviknete na nove ljude, ali kada jednom poklonite svoje srce nekome, vrlo ste odani.  

2. Tajanstveni 

Ljudima je vaš tajanstveni šarm jednostavno neodoljiv. Vi ste vrlo strastveni i privlačni, no rijetko otkrivate svoju pravu prirodu. Opojni ste i tajanstveni, i nikada ne dajete previše – to radite zato što pomalo strahujete da ne budete povrijeđeni.

3. Volite bezuvjetno

Za vas se može reći kako žudite biti s nekime ko će biti vrlo blizu vašeg ideala, onakav kakvim ga zamišljate – kao u romantičnim filmovima. Vrlo ste romantični i trudite se stvoriti takav ugođaj kada ste s nekime do koga vam je stalo – cvijeće, svijeće, prigušeno svjetlo… Puno dajete, ali očekujete jednaku bezuvjetnu ljubav zauzvrat – često to i dobivate. 

4. Strastveni

Život bez seksa za vas je nezamisliv. Imate bogat fizički i seksualni život i upravo ste vi ti koji zagrijavaju atmosferu u spavaćoj sobi. Zračite snažnom energijom i uvijek imate kontrolu – vaši partneri to vole.

Reklama