SRBIJA: Upao u školu i počeo pucati iz automatske puške, svladao ga profesor

MUŠKARAC je upao u srednju školu u Velikoj Plani u Srbiji i počeo pucati iz automatske puške. Zapucao je dvaput, a srećom nitko nije ozlijeđen.

Pomahnitalog muškarca svladao je profesor. Policija je kod napadača pronašla ručnu bombu, pištolj i eksploziv.

Kako javlja Blic, htio je napraviti talačku krizu u školi, ali u svojoj namjeri nije uspio.

Prvi rezultati istrage ukazuju na to da je u pitanju psihički bolesna osoba koja je htjela napraviti talačku situaciju u školi, ali je, srećom, osujećena u namjeri.

Na društvenim se mrežama ubrzo nakon pucnjave pojavila fotografija za koju se pretpostavlja da je nastala u ovoj srednjoj školi u Velikoj Plani. 

Uz fotografiju je objavljen i komentar "pucnjava se upravo dogodila u mojoj školi" te se vide učenici kako stoje u dvorištu škole.

a

"To se dogodilo za vrijeme šestog časa, pozvala me moja učenica da dođem iz fiskulturne sale i rekla da je osoba s oružjem kod njih u učionici. Istrčao sam iz sale, pokucao sam na vrata i vidio kolegu koji je sjedio za katedrom. Sa desne strane sam ugledao lice s oružjem i punom torbom eksploziva...Pitao sam ga ko je on, ali nisam odgonetnuo odgovor", ispričao je za Kurir profesor Stojadinović koji je savladao napadača. 

On dalje govori da je u jednom trenutku muškarac pogledao ka tabli.

"Tada sam naredio deci da izađu napolje. Ja sam se borio s njim i uspeo sam da ga savladam. Povredio sam ruku u toku hrvanja", rekao je hrabri profesor.

Dodaj komentar

Restricted HTML

  • Možete poravnati slike (data-align="center"), kao i video zapise, citate, itd.
  • Možete staviti naslov slike (data-caption="Text"), kao i video zapisa, citata, itd.