Sudija se smilovao pohotnoj profesorici koja se seksala s učenikom, tužitelji ostali u šoku kada su čuli koliko (ni)je dobila

Marka Bodine (32), nekadašnja profesorica engleskog jezika u školskom okrugu Tomball (Teksas), koja se godinama seksala s maloljetnim učenikom, može se smatrati izuzetno sretnom ženom.

0

Naime, sudija okružnoga suda Harris Greg Glass strpao u je u zatvor na samo 60 dana i unatoč tome što je tužiteljstvo inzistiralo da iza rešetaka provede barem sljedeća dva desetljeća.

K svemu, Bodine neće morati odmah u zatvor zato što je nedavno rodila, na izdržavanje kazne mora se javiti najkasnije do 5. juna 2023. godine, što će joj ostaviti sasvim dovoljno vremena da se prijavi kao seksualni prijestupnik.

Takva klasifikacija zakonski će je pratiti doživotno, a usto će se narednih deset godina nalaziti na izdržavanju uvjetne kazne.

Marka Bodine priznala je krivnju za teško seksualno zlostavljanje djeteta mlađeg od 14 godina, a njezina neprimjerena veza izašla je na vidjelo lani kada je direktoru priznala da je uznemirava bivši učenik.

Kazala mu je da 16-godišnjak prijeti da će se zbog nje ozlijediti, a kada su dječaka istražitelji upitali zašto mu je to namjera, čuli su puno više od očekivane priče o nesretnom zaljubljivanju jednog tinejdžera u atraktivnu nastavnicu.

Dječak je istražiteljima ispričao da se s Bodine sprijateljio dok su igrali internetsku video igricu Fortnite, da su potom počeli razmjenjivati eksplicitne fotografije, ali i seksati nedugo nakon što je on napunio 13 godina.

Njihova veza trajala je sljedeće tri godine, a Bodine se čak nakon razvoda preselila u dječakov stambeni kompleks. Seksali su se u učionicama i automobilima sve dok se odnos nije zakomplicirao, a na suđenju je pojašnjeno i da dječak nije otac bebe koju je Bodine donijela na svijet.

“Srce mi je slomljeno zbog podnositelja pritužbe i njegove obitelji. Silno sam razočarana ishodom, što kao tužiteljica koja brine o zlostavljanoj djeci, a što i kao građanin okruga Harris”, prokomentirala je izrečenu kaznu tužiteljica okruga Harris Janna Oswald, inače šefica Odjela za zločine protiv djece.

Reklama