Naslovnica Vijesti Svijet Tinejdžer iz Indije odrubio trudnoj sestri glavu, majka je pritom držala za...

Tinejdžer iz Indije odrubio trudnoj sestri glavu, majka je pritom držala za noge

U Indiji je tinejdžer uhapšen jer je odrubio glavu svojoj 19-godišnjoj sestri dok ju je majka pritom držala za noge.

0

Žrtva, koja se udala protiv želje svojih roditelja, bila je u drugom mjesecu trudnoće, izjavila je policija jučer za CNN. Do incidenta je došlo u nedjelju u Vaijapuru.

“Djevojka (19) je prije pet mjeseci otišla iz kuće protiv želja svojih roditelja i udala se nakon čega više nije bila u kontaktu s obitelji. Živjela je sa suprugom”, rekao je policajac Kailash Prajapati.

“Majka i brat žrtve došli su u nedjelju u njen dom, a žrtva ih je pozvala unutra na čaj. Tada ju je brat primio za kosu, udario je četiri puta i odrubio joj glavu. Zatim su glavu iznijeli iz kuće i držali u dvorištu, a tijelo ostavili unutra”, dodao je.

“Majka je držala žrtvu za noge tijekom incidenta, odnosno sudjelovala je u ubistvu”, naveo je Prajapati.

Suprug 19-godišnjakinje je u vrijeme incidenta bio u kući, ali je spavao jer je bio bolestan. Probudio se kada je čuo buku. Tinejdžer je i njega napao, ali je suprug uspio pobjeći.

Majka i sin su zatim otišli na policiju i priznali ubistvo.

“Dječak je maloljetan te je prevezen u dom za maloljetnike, a majka se sada nalazi u pritvoru”, kazao je Prajapati.

Policija je pokrenula istragu, a protiv tinejdžera i njegove majke se tek treba podići optužnica. Sumnja se na to da se radilo o “ubistvu iz časti” koje često provode muški članovi obitelji jer smatraju da je žrtva nanijela sramotu obitelji.

Exit mobile version