Trik pomoću kojeg ćete pronaći najbolja sjedišta u avionu

Doći do najboljeg sjedišta u avionu zaista može biti lakše nego što mislite, a trik za pronalaženje najkomotnijih sjedišta pokazao je Zachary Abel, glumac i TikTok zvijezda.

0

Neki možda prepoznaju Abela iz njegovog vremena u seriji “Make It or Break It”, ali ljubitelji putovanja ga bolje poznaju kao čovjeka koji na TikToku dijeli trikove za putovanja na društvenim mrežama.

Do danas, Abel je podijelio nekoliko savjeta počev od onih o nabavci karata u prvoj klasi po vrlo jeftinim cijenama, rasprodaji letova i još mnogo toga. A sada je otkrio iznenađujući trik za one kojima je potrebno malo više prostora za noge u avionima.

“Evo Google Flight trika za koji možda niste znali”, počinje Abel u svom TikTok videu, koji je sada prikupio više od 460.000 pregleda i dodatnih 34.000 pregleda na Instagramu.

“Recimo da želite da idete iz Los Angelesa u New York od 12. do 16. novembra. Vidite da su JetBlue, United i Delta svi po istoj cijeni i to je zaista odlična ponuda,” kaže on. “Pa koja je najbolja opcija? Unesite: Prostor za noge na Google Flights.”

Abel zatim instalira ekstenziju za Google Chrome, koja pregleda iste letove, samo ovaj put, također pokazuje iste letove s dodatnim informacijama koliko prostora za noge se nudi na svakom sjedištu na različitim avionima.

“A ako želite biznis klasu, dodatak vam govori koja su sjedišta ležeća, a gdje morate sjediti uspravno”, dodaje Abel.

Korisnici TikToka su brzo podijelili svoju zahvalnost za otkrivanje ovog trika, a mnogi su dodali da nisu imali pojma da Google Flights nudi više nego što se na prvi pogled čini.

Da biste dobili ekstenziju, samo potražite “Legroom for Google Flights” što će vas odvesti na stranicu gdje je možete preuzeti i početi pretraživati. Kao bonus, dodatak također prikazuje ograničenja ručne prtljage i pogodnosti na svakom letu, tako da možete biti još sigurniji da rezervirate kartu koja vam odgovara.

Reklama