Ubio brata, njegovu ženu i malu djecu pa im zapalio kuću

Paol Caneiro (51) optužen je za ubistvo svog mlađeg brata, bratove supruge i njihovo dvoje djece u Colds Necku u New Jerseyju, javlja CNN.

Optužen je da ih je u ranim jutarnjim satima 20. novembra sve poubijao te zapalio njihovu kuću kako bi prikrio zločin. Nakon toga je zapalio i vlastiti dom, iako je u njemu tada bila njegova obitelj, kako bi se činilo da netko namjerno želi naškoditi njihovim obiteljima. Njegova obitelj uspjela je na vrijeme izaći iz kuće i skloniti se na sigurno.

Negdje oko 5 ujutro po lokalnom vremenu Paul Caneiro prišao je naoružan nožem i pištoljem bratovoj kući, vili vrijednoj 1,5 miliona dolara. Pred ulazom vile došlo je do svađe i okršaja te je tada Paul više puta pucao u svog brata, rekla je lokalna policija.

Nakon toga je, prema optužnici, ušao u kuću, upucao i nožem izbo Jennifer, suprugu svog brata, te zaklao nožem njihovo dvoje djece, Jesse (11) i Sophiju (8). Uzeo je dokumente iz kuće i podmetnuo vatru u podrumu. 

Kako bi prikrio zločin, vratio se svojoj kući i benzinom polio dvokatnicu, i to dok je u njoj još spavala njegova obitelj, rekao je tužitelj. Ubrzo su došli vatrogasci, a Paulova obitelj uspjela je pravovremeno izaći iz kuće.

Za to vrijeme strašan požar gutao je vilu njegovog brata Keitha. Kada su vatrogasci stigli na mjesto požara i počeli gasiti vatru, otkrili su tijela ubijenih.

Posljednji ispraćaj Keitha Cainera i njegove obitelji održat će se ove nedjelje, a glavni osumnjičenik Paul Caneiro u pritvoru će čekati suđenje. 

Paul tvrdi da je nevin. Ako bude proglašen krivim, bit će mu dosuđena doživotna kazna zatvora.

Motiv za ubojstvo navodno je bio financijske prirode. 

 

Dodaj komentar

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.