Ukrajinka koju je ostavio ljubavnik: Srce mi je slomljeno i nemam novca

Ukrajinska izbjeglica, koju je odbacio britanski ljubavnik kojeg je zavela pred nosom njegove partnerice kad se uselila u njihov dom, prekinula je šutnju.

Mjesto za vašu reklamu

Mjesto za vašu reklamuspot_imgspot_img
- Advertisement -spot_imgspot_img

Sofija Karkadim (22) kaže kako je shrvana nakon što je otac dvoje djece Tony Garnett (30) prekinuo njihovu četveromjesečnu vezu. Nakon toga Sofija je i privedena jer je pokušala nogom razvaliti vrata njihova unajmljenog stana, a dok su je policajci odvodili vikala je ‘Tony, volim te‘

– Izgubljena sam. Slomljeno mi je srce i još uvijek gajim osjećaje prema Tonyju, rekla je u razgovoru Daily Mail.

– Ovdje nemam nikoga. Bez kuće sam i bez novca. Nemam prijatelja. Ostajem na ovom odvratnom mjestu u Bradfordu, na koje me policija strpala, dodala je.

Rekla je da ju je policija upozorila da ne kontaktira Tonyja, bilo telefonom, porukama ili osobno, i ako prekrši te mjere bit će ponovno uhapšena i protiv nje će podnijeti prijavu.

Policija je Sofiju već dva puta privodila i osumnjičila ju za prisilno i kontrolirajuće ponašanje. Njezino posljednje haopšenje dogodilo se u utorak ispred Tonyjeve unajmljene kuće u Bradfordu.

On je zamolio policiju da ne podnosi prijavu protiv Sofije nakon što je ona navodno nogom razbila ulazna vrata njegove kuće i počela vrištati.

– Nikad nisam povrijedila Tonyja. Nikad ga nisam napala. Bila sam jako uzrujana zbog nečega u vezi s njegovom partnericom, Lornom i njihovom djecom, rekla je Sofija.

– Ali obećao je da će paziti na mene i učiniti da sve bude u redu.

– Namjeravali smo se vjenčati, ali znala sam da više ne može imati djece (imao je vazektomiju, ali je rekao da će je poništiti) i mislila sam da bismo mogli imati djecu za pet ili šest godina.

– Ali sada ne znam što učiniti. Vjerojatno ću se vratiti. Ali jako sam uzrujana.

– Sanjala sam život s Tonyjem. Ne razumijem kako se to dogodilo. Nije mi dopustio da odem u našu kuću i dvaput me dao uhapsiti jer sam htjela nasamo razgovarati s njim. Prekinuo je sa mnom preko poruke i izbacio me na ulicu i nije ga briga gdje sam i jesam li na sigurnom, rekla je.

– Pokazao je potpuno drugačije lice. Tony kaže da želi pomoći ljudima, ali ga nije briga za njegovu partnericu i upravo me izbacio van.

Rekla je da se incident s nožem, za koji je Tony rekao da ga je uplašio, dogodio prije dva mjeseca te da on tada uopće nije bio u kući. Sofija je policiji potvrdila da se incident dogodio tokom vikenda, kada je nož zabila u kuhinjski zid.

– Samo sam bila ljutita zbog situacije s njegovom suprugom (partnericom i majkom njegovih dviju kćeri), rekla je.

– Činilo se da ga nije briga za nas, za našu budućnost, uvijek je govorio o svojoj djeci. On je je*** uništio našu vezu, dodala je.

Otkrila je da je pobjegla iz Ukrajine nakon što je bila u nasilnoj vezi. Tvrdi da joj je njezin bivši partner u Ukrajini slomio čeljust. Rekla je i kako nije sigurna kako će se moći vratiti u Ukrajinu dok traje rat.

- Advertisement -spot_img

Zadnje vijesti

- Advertisement -spot_img

Slično

- Advertisement -spot_img