Viktorija Beckham skockana od glave do pete, ali njene ruke su privukle pažnju

Viktoria Beckham (44) je ovih dana glavna tema tabloida i to ne zbog novih tračeva o razvodu od Dejvida niti zbog nekog starog skandala, već zato što je pokazala ruke i sve bore koje ih krase.

Ako se pitate zašto su, pobogu, nečije šake toliko velika tema da se o njima piše i priča danima, razumijemo vas, ni nama nije baš najjasnije, piše portal Noizz.

Ali ono što je još nejasnije je pitanje zašto smo toliko skloni osuđivanju žena čim pokažu da nisi baš u potpunosti savršene?

Kada je tačno imanje bora postalo skandal? I zašto to uporno radimo jedne drugima, ne misleći o tome kako ćemo se jednog dana i mi naći u istoj toj poziciji da nas neko ogovara i vrijeđa samo zato što smo ljudska bića?

Žene su ubjedljivo najgori neprijatelji žena i ova situacija sa Viktorijinim rukama je dosta dobar dokaz za to.

Modna kreatorka i uspješna poslovna žena, a usput i mama četvoro djece, Viktoria Beckham daje sve od sebe da održi mladalački izgled i to joj i te kako polazi za rukom.

Međutim, kada su u pitanju šake, na njima je gotovo nemoguće sakriti godine, što je Bekam pokazala nedavno, kada su paparaci uspjeli da joj uslikaju ruke u prirodnom izdanju.

Nekima će ova informacija možda biti šokantna, ali Viktorijine ruke ne izgledaju kao da ima 21 godinu.

Zato što ni nema toliko godina i to je sasvim okej. Svako od nas stari na drugačiji način i niko nikad ne bi smio da nas osuđuje zbog toga. Ipak,to nije spriječilo ljude da krenu da šire nevjerovatan hejt po mrežama na račun Viktorije, nazivajući je staricom i naboranom babom - pogađate, među komentatorima ima najviše žena.

Dodaj komentar

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.