Zerina Hećo od muža dobila vilu od 1.200.000 eura na Mikonosu

Bivša učesnica rijalitija "Zadruga" Zerina Hećo sreću je pronašla pored bogataša Karlosa, kojeg je nedavno pokazala javnosti.

0

Zerina je od svog supruga navodno na poklon dobila kuću na grčkom ostrvu Mikonos vrijednu vrtoglavih 1.200.000 eura, a u njoj će napraviti gala svadbu.

– Dugo nisam vidjela da se neko toliko voli kao što je slučaj sa Zerinom i Karlosom. On je bogat i ne štedi kada su u pitanju pokloni za Zerinu, jer je iskreno voli i ništa mu nije teško da uradi za nju.

– Za rođendan joj je poklonio sat marke roleks kojih ima samo 10 na svijetu, a sada je dobila i vilu na Mikonosu vrijednu 1.200.000 eura. Zerina je zbog njega čak promijenila i ime, pa se sada zove Atena Zerina Kandola. Kako sam čula u kući u Atini pravi studio gdje će snimati pjesme. Prave svadbu o kojoj mnogi mogu samo da maštaju, biće iz tri dijela, jer treba da ispoštuju tri kulture – otkrio je izvor blizak Zerini Hećo.

Zerina je aktivna na društvenim mrežama, a mnogima je zapalo za oko luksuz u kom uživa, te se oglasila i odgovorila hejterima na prozivke.

– Za sve dušebrižnike, ne sekirajte se i mirno spavajte, sponzora nemam, ali muža imam. Hvala na divnim porukama u kojima vrijeđate mene kao ličnosti, samo mi nije jasno kako ne znate da čitate ime i prezime nečijeg profila, te sam jako zabrinuta za vas. Ostalima hvala na ljubavi. Nadam se da je misterija riješena – napisala je Zerina nedavno na Instagramu.

.

.

.

.

..

Reklama